vakantiekampen

Zoek je telkens naar dat tikkeltje extra? Dan ben je bij de vakantiekampen van The Music Cave op de juiste plaats!
Behalve puur muzikale kampen, maken wij ook de link vanuit muziek naar sport, dans, taal, theater en beeldende kunst.
Daarnaast bieden we ook musicalkampen aan.

Creativiteit en kwaliteit vinden we 2 belangrijke pijlers. We gaan dan ook niet over 1 nacht ijs bij de voorbereiding van onze kampen.
Onze monitoren zijn allemaal minstens 18 jaar oud en pedagogisch en/of muzikaal opgeleid. 
Er is, indien gewenst, telkens ook gratis vooropvang (vanaf 8.00 u) en na-opvang (tot 17.00 u) voorzien.
Tijdens de schoolvakanties organiseren we muzikale vakantiekampen voor kinderen van 6 tot 12 jaar, begeleid door professionele monitoren met een pedagogische en muzikale achtergrond.
We gaan op zoek naar talenten en laten kinderen en jongeren hun muzikale 'ik' ontwikkelen. Muziek doet kinderen open bloeien en een muzikaal kamp is de ideale formule om je kind kennis te laten maken met muziek.

We geven een overzichtje van onze kampen. Volg ons op social media of schrijf in voor onze nieuwsbrief voor meer info over onze kampen.

* Shine like a star *
Word ster van je eigen show en ontpop je tot een echt podiumbeest. Van zang en zangtechniek tot een workshop podiumpresence en het opnemen van een eigen videoclip. Jij wordt een echte popster en kan je talenten tentoonstellen in de liveshow op het einde van de kampweek.
* Muziek Artistiek *
Muziek artistiek is een muzikaal creakamp waarin we leuke creatieve en muzikale activiteiten met elkaar combineren. We zetten muziek om in beelden, tekeningen, knutselwerken, kleuren, vormen en figuren en dit alles wordt op het einde van de week tentoongesteld tijdens onze ‘muziek-artistiek vernisage’.
* Musicalkamp *
Wordt een echte musicalster tijdens ons musicalkamp. Leer zingen, dansen en acteren en alle andere kneepjes van het musicalvak. Op het einde van de week kan je jezelf tonen aan het grote publiek.
* buitengewoon muziek *
Er zit heel wat muziek verscholen in de natuur en daarmee gaan we in dit kamp aan de slag. Regen, wind, donder en bliksem. Dierenorkest en klankverhalen. De natuur heeft heel wat moois te bieden en daar gaan we in dit kamp samen naar op zoek.

algemene voorwaarden

lessen
vakantiekampen

Beukenbosstraat 20, 3850 Nieuwerkerken
0479 51 20 21​

Online Headliners www.doublegum.be